Sök Meny & Sortiment

649 kr

Lägg i kundvagnen

Leveranstid: 1-3 dagar

Lägg i varukorgen

Har du en fråga om denna produkt?
Är dess status "Beställningsvara" kan du förboka ett ex eller få en notis när den åter är tillgänglig. Klicka här!

Produktinformation

"Sassy" bjuder in till mysiga stunder i sängen!
Denna rosa vibrator har verkligen allt det kvinorna önskar sig: en snygg färg, eleganta former, en skön yta, lite glitter och naturligtvis en häftig vibration. Nyfiken?

"Sassy" är som gjord för den kvinnliga lustpunkten, med den runga, böjda spetsen på det raka skaftet stimulerar den din G-punkt perfekt. Och de lätt upphöjda räfflorna på skaftet gör att man får lust med mer. Tack vare den sammetslena ytan glider den nästan automatiskt in dit den ska. Sätter du sedan igång vibrationen så är det perfekt. Själva knappen består av en Swarovski-sten som glittrar fint i ljuset.

Men naturligtvis är det inte bara det yttre som övertygar, de inre värdena är något utöver det vanliga: sätter du igång den så blir du bortskämd av intensiva, skakiga vibrationer. Tryck och håll fast knappen så får du en vibration för varje humör - styrningen är steglös. En Quick-Off-funktion gör att den stängs av direkt.
Dessutom har den en knappspärr som förhindrar att den går igång i resväskan. Din nya vibrator laddas enkelt upp med medföljande USB-kabel. 

Total längd: 20 cm, Ø 3,8 cm.
Silikon.

Recensioner

Bli först att recensera!
Den här produkten har ännu inte recenserats.
Genom att betygsätta och recensera produkten kan du hjälpa andra att välja rätt!

Skriv en recension

Betyg

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer