Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Wands & Satisfyer

Magic wand, Fairy wand, Bullet wand, Helkroppsmassager
Kärt barn har många namn

Det som är gällande för dem alla är att de består av ett längre skaft (wand) som ligger bra i handen samt ett stimulanshuvud som är bulligt och lent som ger de bästa av vibrationer. Kan användas intimt eller som massage på ömmande muskler över hela kroppen.

Tidigare fanns endast Wand massager som eldrivna större tingestar, numera finns de även som uppladdningsbara och sladdlösa, dock fortfarande med de Väldigt starka vibrationer som gett 'orginalet' sitt namn - Magic wand - Trollspö.

VIKTIGT. En eldriven Wand har de kraftigaste vibrationerna som går att finna, men viktigt är att dessa Wand absolut inte får doppas ned i väta med kontakten inpuggad. Vill du vara 100% säker, använd kondom på din Wand

Satisfyer - Den produkt som blivit STORSÄLJARE direkt de kom ut på marknaden!
Det är ingen vibrator, nej, det är något mycket mycket mer speciellt än så. Klicka på produkten nedan och läs :)
Viktigt  Satisfyer är en hård leksak innehållande motor, och därför ska du vara försiktig hur du "hanterar den", inte slänga i golvet efter du är tillfredställd är klar ;) Då riskerar du att förstöra motorns små lösa delar. 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer