Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Rabbits & G-punkten

Reta klitoris och i slidan samtidigt, eller kanske du önskar beröring både vaginalt och analt?
Eller du kanske vill gå på jakt efter G-punkten?

Meningarna om G-punkten går isär, vissa säger att den finns andra inte. Men varför dö nyfiken?

Var?
Är du en av dem som vill gå på jakt efter den så bör du leta och förhoppningsvis finna den på den främre slidväggen, ca 2-4cm in och vid beröring med fingertopparna kännas som ett lite "skrovligt" område.

Hur?
För att få detta område att "vakna till" kan det för många tjejer behövas bestämd och nästan lite hårdhänt beröring, så var inte rädd att pressa på lite extra med din stav alt fingrar. Många uppskattar kraftiga vibrationer med ihållande tryck, medan andra vill ha stötvis beröring.

Ett vanligt tecken att du/ni är på rätt plats, att ni funnit G-punkten, är att tjejen blir väldigt våt. Därför rekommenderar vi er att skydda sängen och madrassen med tex ett vinyllakan eller extra handduk innan lek.

Känslan?
När man masserar G så uppkommer för många (ej alla) en känsla av "kissnödighet", denna känsla är inget att oroa sig för, den är vanlig och helt normal då G-punkten befinner sig så tätt inpå urinblåsan. Om  man vid denna känsla kan slappna av helt, verkligen bara låta känslorna i kroppen ta över, så får du förhoppningsvis snart uppleva en hissnande orgasm, som bultar djupt i ditt inre.

Och bli för guds skull inte rädd om det flödar en klar, doftfri vätska ur dig i orgasm ögonblicket. Då är det bara att säga grattis. Du är en av de tjejer som lyckats få en kvinnlig utlösning!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer