Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Information & Råd

"Lyxig krydda, Kvalitet, Personlig service och Lustfylld inspiration"  sammanfattar bäst innehållet hos PLEASME. Den lustfyllda butiken för kvinnor, män och lekfulla par
 

PLEASME är en intim och personlig butik på nätet som slog upp portarna i månadsskiftet februari/mars 2010. Detta då vi ansåg att det utbud av leksaker, accessoarer och plagg som de stora "shopparna" erbjöd sina kunder var alldeles för opersonliga och oinspirerande.

Vi blandar friskt på hyllorna i vårt lager, då vi anser att ett bra sexliv inte bara behöver vara en trevlig vibrerande vän i byrålådan. Utan även kan vara krydda och inspiration till dygnets övriga timmar i form av accessoarer, kläder och tillbehör.

Finner kunden inte det de söker hos PLEASME, så får man mer än gärna komma med önskemål och vi söker och finner. Allt detta levererat till Dig, kunden, med diskretion och genuin glädje.

Behöver man sedan inspireras lite extra så kan vi tipsa om att boka upp ett av PLEASMEs populära Inspiration & Dildopartyn. Låt Er förundras, läras och inspireras på ett vis som passar vuxna nyfikna. 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer